Per telefon celular (GPRS) adresa jone eshte http://www.namazvakti.com
FAQA KRYESORE  |  INFORMACION   فارسی  |  हिंदी  |  日本語  |  БЪЛГАРСКИ1  |  КЫPГЫЗЧA  |  MAGYAR  |  O’ZBEKCHA  |  POLSKI  |  қазақша  |  SHQIP  |  ENGLISH  |  TÜRKÇE
ROMÂNĂ  |  тоҷикӣ  |  العربي  |  Монголоор  |  中文  |  РУССКИЙ  |  AZӘRBAYCAN  |  BOSANSKI  |  DEUTSCH  |  ESPAÑOL  |  FRANÇAIS  |  ITALIANO  |  TÜRKMENÇE   
Istanbul
Istanbul / Turkey
9 Xhemazil-ahir 1436
Miresevini,
Imsaku 05:03
Lindja e Diellit 06:45
Yleja 13:20
Ikindija 16:52
Akshami 19:33
Jacia 21:05

 
 
 

 
 
 
Ora Lokale
 
UTC/GMT+03:00

Perdoret ora
e veres.
  Lartesia : 41°00' Veri, Gjeresia : 29°00' Lindje
Linja jeshile qe del nga qyteti eshte drejtimi i kiblës.
Kendi i Kibles nga Veriu Gjeografik, ne drejtim te akrepave te ores 152 °  |  Kendi i Kibles nga Veriu i Busulles, ne drejtim te akrepave te ores 146 °
Ne figuren e busulles, "N" tregon Veriun gjeografik, shigjeta e kuqe tregon veriun e busulles dhe shigjeta jeshile tregon drejtimin e Kiblës. Devijimit Magnetit per vitin 2015 per Istanbul eshte 5 °.Ju lutemi! Klikoni ketu per informacion te metejshem.
 XML Vjetore  |  What is XML?  |  Daily RSS
Posta elektronike : bilgi@namazvakti.com